Onze Shop is online!

OVER ED

Ed maakt jouw werkplek prettiger!

Founder image

Ed bepaalt jouw houding!

Het belang van een goede werkhouding hoeft Ed jou niet uit te leggen. Buiten dat hij timmerman is heeft Ed ook verstand van ergonomie. Zo zorgen zijn creaties ervoor dat jij ontspannen en gezond kunt werken.

Meet Ed

Klik, Klak, Klaar!

Ed zijn kracht schuilt in zijn eenvoud. Zijn oplossingen zijn snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. En dat allemaal zonder spijkers, schroeven of lijm! Hierdoor kan je Ed ook eenvoudig uit elkaar halen, opbergen of meenemen naar je volgende werkplek. 

Bestel Ed 
Product image
Founder image

Uit het juiste hout gesneden!

Ed is opgegroeid in de werkplaats van VDB hout- & plaatbewerking in Schinnen. Deze echte vakmannen weten hoe ze iets moois maken met hout. Zo blijft Ed jou altijd weer verrassen met zijn handige oplossingen voor jouw werkplek.

Meet VDB-Houtbewerking 
icon image

Simpel & Gemakkelijk

De creaties van Ed zijn simpel en gemakkelijk te monteren en demonteren. Zo kan iedereen zonder moeite direct aan de slag!

icon image

Duurzaam

Ed denkt ook mee aan het milieu en maakt daarom alleen gebruik van duurzaam hout. Bij het maken van zijn creaties maakt hij gebruik van FSC-gecertificeerd hout.

icon image

Made in Holland

Als echte dutchie maakt Ed zijn creaties in Nederland. Dit zorgt ervoor dat al zijn oplossingen milieuvriendelijker zijn.

Bestel Ed 

Benieuwd wat Ed nog meer voor jou kan betekenen?

Neem dan contact met Ed op

Meet Ed